Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marius Moga şi-a tras O NOUĂ IUBITĂ? Vezi CÂT DE TARE SEAMĂNĂ aceasta cu Iulia Vântur! FOTO

Marius Moga şi-a tras O NOUĂ IUBITĂ? Vezi CÂT DE TARE SEAMĂNĂ aceasta cu Iulia Vântur! FOTO

Domnişoara în cauză se numeşte Bianca Lăpuşte, iar Marius Moga a fost surprins de către paparazzi în ipostaze tandre alături de ea.

De Geo Berciu,

Blondă, cu ochii albaştri şi cu un zâmbet cuceritor, Bianca este o frumuseţe, însă ceea ce uimeşte este asemănarea ei frapantă cu Iulia Vântur, fosta iubită a „Micului Mozart”, cum a fost supranumit talentatul compozitor.

Dar cine este misterioasa blondă? Bianca Lăpuşte este o nouă achiziţie a staţiei locale a ProTv. Ea asigură corespondeţa de la Iaşi pentru jurnalul de la 19.00, buletin în care o puteţi vedea aproape zilnic.

Bianca Lăpuște are 20 de ani şi a absolvit Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, iar în prezent este studentă la Facultatea de Comunicare și PR. Declară că își iubește familia, citește mult si este fascinată de presă.

Bianca Lapuște a fost remarcată de șefii ProTv din București, care par să o pregătească profesional pentru a carieră de succes în televiziune.

Close
Închide
  Close