MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 18:05

Mărturisiri cutremurătoare ale primului om care a intrat în casa Israelei după moartea acesteia. Ce i-a atras atenția în chiuvetă

Distribuie

Ies la iveală noi amănunte despre moartea Israelei Vodovoz. primul om care a intrat în casa acesteia împreună cu echipajul SMURD a oferit detalii despre ce a găsit în casă.

Israela Vodovoz, care a fost căsătorită cu Liviu Arteni, a fost găsită moartă în baie în locuința ei în urmă cu câteva zile. Aceasta a suferit o hemoragie digestivă.

Primul om care a intrat în casa femeii de afaceri imediat după moartea acesteia, împreună cu echipajul SMURD, a făcut declarații la postul de televiziune Antena Stars despre ceea ce a găsit în locuința acesteia.

„Nu era dezordine în casă, singurul lucru care mi-a atras atenția după ce am văzut-o pe Israela căzută în baie a fost un spray de astm în chiuvetă. Era ordine, televizorul era oprit, televizoarele după o anumită perioadă se sting singure. De cel putin 48 de ore dânsa era decedată”, a spus barbatul.

Avocata Israelei Vodovoz, Rodica Bucur, afirma că exista o persoană care venea la Israela ori de câte ori aceasta avea nevoie de ajutor.

„Cea mai apropiată persoană de doamna Israela era administratorul de la Vișeul de sus”, a declarat Rodica Bucur, avocata Israelei.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Citește mai multe despre israela vodovoz, casa și chiuveta pe Libertatea.

Comentarii