De Dana Aramă,

Interpreta de muzică populară Aida Preda a avut o relație de prietenie cu omul de afaceri și fost jucător de rugby Marcel Toader.

Dispariția acestuia a marcat-o profund pe artistă.

„Offff, de ce Doamne, de ce așa? Sunt stupefiată!!! ? Abia mi-am terminat concertul și am plecat spre casă. Conduceam, mesajele au început să curgă continuu cu întrebări despre bunul meu prieten de suflet Marcel Toader. Am crezut că e o glumă macabră, dar mesajele curgeau pe toate rețelele de socializare ?. L-am sunat și cum el răspundea întotdeauna aproape instant acum nu a făcut asta. L-am sunat video așa cum îi plăcea lui și nici așa nu a răspuns.?. L-am sunat pe Maxx, fiul lui și din păcate mi-a confirmat această nenorocire, din nou infarct! Condoleanțe familiei ?! Sunt îngrozită de ce aflu ???.

Ieri am vorbit și m-a întrebat dacă îl iau cu mine la Festivalul Grătarelor, la Valea Doftanei, unde mergeam să cânt și i-am spus că nu pot și că îl iau la următorul eveniment. O să regret decizia asta toată viața ???! Nu-mi vine să cred!!! Era unul din cei mai buni prieteni ai mei de suflet. Acum câteva luni și-a făcut toate analizele și era bine. Viață atârnă de un fir de ață și din păcate se termină când vrea ea. Avea multe probleme pe cap (pentru că noi vorbeam absolut orice), dar era cel mai pozitiv și plin de viață om pe care îl cunosc!

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Nu pot să cred că te-am pierdut, la cine mă mai destăinui eu acum și mai ales tu care aveai atâta încredere în mine? Încă sunt sub stare de șoc ?! De ce ai plecat așa, de ce acum când aveai atâtea planuri de dus la capăt? Nici nu mi-am luat la revedere de la tine. Nu o să mă iert niciodată că nu te-am luat cu mine la spectacol și poate acum ne întorceam fericiți și povestind spre case ???!

D-zeu să te odihnească prietenul sufletului meu și știu că o să mă veghezi de acolo de sus! Să fii la fel de vesel și plin de viață și acolo și când ai să-mi spui un secret te aștept în vis!!! ?????. Te voi păstra veșnic în sufletul meu și așa cum îți spuneam noi mereu, locul tău din sufletul nu-l o să-l ia niciodată nimeni! Drum lin și plin de muzică”, a scris Aida Preda în mediul online.

Marcel Toader a încetat din viață în data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri a făcut infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său. 

Marcel Toader a fost sportiv de performanță și om de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenției din cauza numeroaselor sale căsnicii și divorțuri, șase la număr.Citeşte şi:

Nașul Silviu Prigoană, despre moartea finului său, Marcel Toader. „Pentru mine a fost un șoc. Noi avem exact aceeași vârstă”

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală