De Livia Lixandru,

Violeta a uimit pe toată lumea prin mesajul transmis fratelui său după ce acesta a cântat alături de tatăl lui pe scena Sălii Palatului.

La 12 ani recent împliniți, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, se înțelege de minune cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică. După ce adolescentul a cântat alături de celebrul său tată la concertul de Crăciun de la Sala Palatului, fetița a ținut să-i transmită un mesaj plin de căldură și emoție.  

Ce i-a spus Violeta fratelui său, Radu Ștefan Bănică

„Am primit acest video de ziua mea. Este cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc. Sunt atât de mândră de fratele meu, Radu Ștefan Bănică, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru un asemenea frate.

Când am văzut filmarea am început să plâng. Apreciază-i pe cei care te iubesc și prețuiește-i pentru totdeauna. Ești cu adevărat norocos, când întâlnești pe cineva ca el (n.r. fratele ei, Radu Ștefan)”, acesta a fost mesajul transmis de Violeta pentru fratele său, în vârstă de 16 ani, potrivit VIVA!

Citeşte şi:

Târgul de Crăciun de la Unirii pune în pericol siguranța călătorilor. Nu respectă normele din avizul de funcționare, iar Primăria Sectorului 3 închide ochii

Revolta unui rezident la stomatologie faţă de liberalizarea rezidenţiatului: “De ce să plăteşti încă 1.500 de oameni din bani publici, când noi cumpărăm până şi cleştii?”

Recomandările culturale ale săptămânii | Spectacol de teatru care ne coboară în infernul sărăciei. Cum ieșim de acolo, depinde de noi toți

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni