Mergi direct la conținut »
Mesajul Lorenei Balaci la două luni de la moartea tatălui ei. “Mi-am învins fricile “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul Lorenei Balaci la două luni de la moartea tatălui ei. “Mi-am învins fricile “

Mesajul Lorenei Balaci la două luni de la moartea tatălui ei. “Mi-am învins fricile “

Prin intermediul unei aplicații ce aparține contului de socializare Facebook, Lorena Balaci a aflat ce i-a adus anul 2018, după care a tras singură concluziile, postând un mesaj în care precizează cât de mult a învățat din experiențele ei.

„Am înțeles că nu trebuie să am dubii despre cât de departe pot ajunge. Trebuie doar să-mi amintesc cât de departe am ajuns, tot prin ce am trecut, toate luptele pe care le-am câștigat și toat fricile pe care le-am depășit”, este mesajul rezultat în urma aplicației folosite.

„Da, chiar așa! Mi-am depășit limitele și mi-am învins fricile! 2018 mi-a demonstrat că doar Dumnezeu e deasupra mea!” a mai scris Lorena Balaci, pe Facebook.

Ilie Balaci a murit la vârsta de 62 de ani, din cauza unui infarct. „Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor! Dumnezeu să-l odihnească!”, este anunțul postat astăzi pe pagina oficială de Facebook a clubului Universitatea Craiova.

 

Close
Închide
  Close