MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2018 00:19

Mesajul transmis de Nicole Scherzinger pentru români: „M-am îndrăgostit de acest oraș”

Distribuie

Celebra Nicole Scherzinger a susținut sâmbătă seara un recital pe scena festivalului de la Brașov și a avut un mesaj special pentru românii prezenți în Piața Sfatului.

Fotografii: Dumitru Angelescu

Fosta solistă a Pussycat Dolls a mulțumit pentru invitație și a spus că, ”m-am îndrăgostit de acest oraș absolut superb. Mulțumesc mult Brașov”. Pe parcursul recitalului, Nicole a mulțumit publicului de mai multe ori în limba română.

Un moment special și emoționant al recitalului de la Brașov a fost când artista a interpretat melodia Purple Rain a lui Prince, despre care a spus că a fost un foarte bun prieten al ei și că îi lipsește enorm. Nicole a spus publicului român că este prima dată când cântă această piesă pe o scenă.

Frumoasa brunetă a urcat pe scenă purtând un body roz cu o centură supradimensionată din piele neagră, o cămașă lungă, transparentă, roz și o geacă neagră, pe care a dat-o jos după primele două piese.

Cântăreața a interpretat cele mai cunoscute piese ale sale, dar și unele din perioada în care cânta cu trupa de fete Pussycat Dolls.

În această seară, pe scena Cerbului de Aur au susținut recitaluri Nicole Scherzinger – lead singer al trupei Pussycat Dolls -, Edvin Marton, Eleni Foureira, The Motans şi Carlas Dreams!

Tot astăzi s-au desemnat și câștigătorii ediției de anul acesta.


Citește și: VIDEO / Libertatea a vorbit cu Edvin Marton, celebrul violonist care a cântat, deghizat în cerșetor, pe străzile din Brașov: „Am avut acest sentiment că trebuie să ies pe stradă și să le cânt oamenilor”


 

Citește mai multe despre Nicole Scherzinger pe Libertatea.

Comentarii