De Florian Gheorghe,

Nu avem cum să știm dacă gestul Irișilor va ajunge vreodată la urechile lui James Hetfield & Co., însă veteranii rockului românesc au căzut de acord că aceasta este singura modalitate prin care le pot mulțumi mai cunoscuților lor frați de chitare pentru minunatul gest făcut pe Arena Națională, unde 50.000 de spectatori au ascultat, emoționați, piesa “De vei pleca” în interpretarea Metallica!

Trupa americană înființată în 1981 răsplătește în turneul “Worldwired” ospitalitatea și publicul fiecărei țări unde poposește pentru a concerta, cu un cover după una din piesele celui mai reprezentativ grup rock local – un gest fără precedent în showbizul mondial.

În concertul susținut în România, Metallica a decis să cânte refrenul melodiei “De vei pleca” (de altfel, un cover după “We Wish You Well, al la fel de celebrilor rockeri de la Whitesnake). Asta a bucurat enorm nu doar publicul, ci și pe cei ce au rămas cu titulatura Iris – Nelu Dumitrescu și Relu Marin -, dar și pe Cristi Minculescu (a cărui voce a făcut celebră melodia) și pe Mike Godoroja (Mike&Blue Spirit), semnatarul adaptării în limba română a textului original semnat Whitesnake.

Citeşte şi:

Moment incredibil pe Arena Națională. Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a trupei Iris!

Metallica laudă Bucureștiul! Clip cu imagini din centrul Capitalei, postat pe canalul de Youtube al trupei

Mesajul lui Cristi Minculescu după concertul Metallica, de miercuri seara. „Copleșitor”

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste