Mergi direct la conținut »
Michael Bolton le-a transmis un mesaj Adelinei Pestrițu și lui Virgil Șteblea cu ocazia nunții lor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Michael Bolton le-a transmis un mesaj Adelinei Pestrițu și lui Virgil Șteblea cu ocazia nunții lor

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au primit un mesaj emoționant de la celebrul cântăreț Michael Bolton.

De Dana Aramă,

Într-o înregistrare video, binecunoscutul artist americamn Michael Bolton, în vârstă de 66 de ani, le-a făcut urări Adelinei Pestrițu și soțului ei, Virgil Șteblea, cu ocazia nunții lor.

„Adelina și Virgil, felicitări pentru nunta voastră. Îmi pare rău că nu pot fi alături de voi, să sărbătorim, dar vă doresc o nuntă minunată și o viață extraordinară împreună!”, le-a urat Michael Bolton celor doi.

Se pare că dansul mirilor de la nunta Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a fost pe o melodie interpretată de Michael Bolton.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi au făcut nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria.

La nunta ei, Adelina Pestrițu poartă două rochii de mireasă. Prima rochie purtată de vedetă a fost una stil prințesă, în care bruneta a arătat super. Mireasa a ales un buchet de mireasă inedit, format din cale de culoare grena.

Pentru cununia lor religioasă, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ales verighete bătute cu diamante.

Cea de-a doua rochie aleasă de Adelina Pestrițu, pentru petrecerea de nuntă, a fost una foarte sexy, mulată pe corp și cu spatele gol.

Close
Închide
  Close