MENIU CAUTĂ

Mickey Rourke arată din ce în ce mai rău. A ajuns ținta glumelor pe internet | FOTO

Distribuie

Look-ul starului hollywoodian Mickey Rourke a ajuns ținta glumelor în mediul online. Actorul arată din ce în ce mai rău din cauza opeerațiilor estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

 

Cândva, actorul Mickey Rourke, în vârstă de 66 de ani, a fost idolul multor doamne și domnișoare. Frumos de pică, acesta făcea furori în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Însă look-ul starului hollywoodian s-a transformat uluitor. Din cauza operațiilor estetice la care a recurs, actorul a ajuns de nerecunoscut.

De altfel, în mediul online circulă fotografii cu acesta însoțite de comentarii deloc măgulitoare la adresa sa.

„Când îți pui masca lui Mickey Rourke pentru a ataca o bancă”, a comentat un internaut pe Twitter ]n dreptul unei fotografii ]n care actorul apare la o terasă, cu fața desfigurată și cu o coafură care nu pare deloc naturală.

„Mickey Rourke seamănă, pe zi ce trece, cu Michael Myers de halloween. Să învățăm să îmbătrânim, vă rog”, este un alt comentariu.

„Muzeul figurilor de ceară inaugurează noua statuie a lui Mikey Rourke. Ah, nu. Stați un pic…”, a scris un alt internaut pe Twitter.

Mickey Rourke este unul dintre actorii celebri de la Hollywood. Printre cele mai apreciate filme ale sale se numără „9 săptămâni şi jumătate”, „Sin City” şi „The Wrestler”. O perioadă s-a dedicat practicării boxului.

FOTO: Northfoto

Citește și: VIDEO | Tribut impresionant pentru Catedrala Notre-Dame, pe străzile din Paris. Momentul a fost filmat de un turist

Citește mai multe despre Mickey Rourke pe Libertatea.

Comentarii