MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2016 17:46

Mihaela Borcea l-a vizitat pe Borcea, în arest. Ce a declarat, ÎN FAȚA COPIILOR, înainte să intre în clădire

Distribuie

Mihaela, prima soție a lui Cristi Borcea, și-a luat copiii și a mers ă îl viziteze pe acesta în arest. Ea spune că cei mici sunt afectați de scandal și a ținut să clarifice situația și să-și spună punctul de vedere.
'Am fost căsătorită 23 de ani cu omul Cristi Borcea, am trei copii cu el, iar aceste trei bijuterii suferă enorm pentru ce se întâmplă, pentru ce văd la televizor şi ce văd peste tot. Nu este normal. Eu îl respect pe Cristi foarte mult, am fost alături de el şi voi fi alături de el în orice condiţii, mai ales că are starea de sănătate pe care o are. Nu e deloc bine, a plecat de la spital pe semnătură. Orice s-ar spune, nu e cel mai rău om de pe planeta asta', a declarat Mihaela Borcea, înainte de a intra în Arestul Poliției Capitalei.
Borcea le-a dat emoții tuturor zilele trecute, când a fost adus de urgenţă la spital cu tensiune foarte mare şi cu dureri mari în piept. Borcea a fost dus direct din arestul pușcăriei la spital pentru că nu se simțea bine. Diagnosticul pus de medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca lui Cristi Borcea este obstrucţie de by-pass. Acesta a fost externat între timp și readus în arest, dar starea ar fi în continuare delicată.
Valentina Pelinel a declarat, anterior, că și-a asumat această sarcină și ea și tatăl copilului. Deși nu a dezvăluit numele acestuia, există speculații potrivit cărora tatăl ar fi Cristi Borcea, speculații întreținute de vizitele Valentinei Pelinel la penitenciuarul unde dinamovistul este închis. După ce a aruncat 'bomba', fostul model a plecat pentru o vacanță în afara țării.
Foto: captură România TV
 
 
 
 
 
 

Comentarii