Mergi direct la conținut »
Mihaela Rădulescu i-a blocat drumul lui Felix Baumgartner. "De fiecare dată când plec de acasă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Rădulescu i-a blocat drumul lui Felix Baumgartner. "De fiecare dată când plec de acasă"

Mihaela Rădulescu i-a blocat drumul lui Felix Baumgartner. „De fiecare dată când plec de acasă”

 

De Dana Aramă,

Felix Baumgartner a fotografiat-o pe Mihaela Rădulescu în timp ce încerca să plece de acasă. Sportivul a glumit, spunând că iubita lui îi blochează ieșirea ori de câte ori vrea să plece.

Mihaela Rădulescu a fost surprinsă de iubitul ei, parașutistul austraic Felix Baumgartner, în timp ce stătea așezată pe aleea casei lor, blocându-i calea de acces.

Sportivul austriac a făcut publică fotografia și a glumit pe seama ipostazei în care și-a susprins partenera de viață.


„De fiecare dată când vreau să plec de acasă, iubita mea îmi blochează calea de acces, așa că nu pot pleca;) Asta e dragostea adevărată!„, a menționat Felix Baumgartner pe internet.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cucelebrul sportiv austraic Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov


Close
Închide
  Close