Mergi direct la conținut »
Mihaela Rădulescu, fără sutien la piscină. Imaginile au primit un val de critici | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Rădulescu, fără sutien la piscină. Imaginile au primit un val de critici | FOTO

Mihaela Rădulescu, fără sutien la piscină. Imaginile au primit un val de critici | FOTO

Mihaela Rădulescu a demonstrat încă o dată că este o femeie lipsită de inhibiţii şi s-a afişat la piscină fără sutien.

De Clara Vacaru,

Mihaela Rădulescu a reuşit să primească un val de critici după ce, miercuri, a postat pe Instagram câteva imagini în care apare fără sutien. Într-una dintre fotografii, „diva de la Monaco” îşi acoperă sânii siliconaţi cu mâinile, având totuşi grijă să-i lase suficient la vedere, iar într-o altă poză le arată admiratorilor posteriorul intens lucrat la sală.

mihaela radulescu

Imaginile, descrise „Ediţie limitată”, au primit câteva mii de like-uri, dar şi foarte multe comentarii negative. Mulţi dintre admiratorii Mihaelei Rădulescu sunt de părere că aceasta exagerează atunci când se expune astfel şi că fotografiile sunt mai degrabă indecente decât sexy.

mihaela radulescu

Mihaela Rădulescu a împlinit 47 de ani pe 3 august

Mihaela Rădulescu a împlinit, pe data de 3 august a acestui an, 47 de ani. Diva, cu o cariera impresionantă în televiziune, are o şi viaţă personală tumultoasă. Ea a fost căsătorită de trei ori. În 1989 a mers la altar cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, numele ei de fată fiind Ţiganu. Apoi, în 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., de care a divorţat acuzându-l că a înşelat-o, iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

Close
Închide
  Close