Mergi direct la conținut »
Mihaela Rădulescu i-a răspuns unui fan care s-a luat de operațiile ei estetice: „Astea contează mai mult ca orice bisturiu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Rădulescu i-a răspuns unui fan care s-a luat de operațiile ei estetice: „Astea contează mai mult ca orice bisturiu”

Mihaela Rădulescu i-a răspuns unui fan care s-a luat de operațiile ei estetice: „Astea contează mai mult ca orice bisturiu”

Mihaela Rădulescu a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale de corectare a micilor imperfecțiuni estetice, iar toate acestea și-au pus amprenta asupra felului în care arată. Recent, un fan al ei a făcut o observație pe seama operațiilor estetice pe care le are, iar răspunsul vedetei a fost pe măsură. 

„La mulți ani, dragă Mihaela. Fan din copilărie, cu o singură întrebare. Tu întinerești? Mie mi-au mai apărut riduri de când te priveam la Duminica în Familie, însă tu ești din ce în ce mai frumoasă. Noroc cu tehnologia”, a fost mesajul fanului, potrivit Spynews.

Vedeta nu a ignorat vorbele acestuia și a răspuns într-un mod elegant.

„Răutatea face riduri. Cheful de viață, sportul, munca aia făcută cu pasiune, iubirea, liniștea, astea contează mai mult ca orice bisturiu”, i-a spus Mihaela Rădulescu.

Vedeta s-a lovit de-a lungul timpului de nenumărate critici legate de intervențiile sale chirurgicale. Recent, un alt fan al ei i-a reproșat faptul că numărul mare de operații pe care și le-a făcut i-au schimbat complet fizionomia.

Close
Închide
  Close