De Geo Berciu,

Vedeta tv a declarat că a parcurs 826 de km, mergând pe jos, în şase săptămâni. Renumele acestui traseu atrage anual, sute de mii de pelerini din toată lumea. „Este un pelerinaj care se face de sute de ani, bine organizat. Este drumul Sf. Iacob, aşa i se spune, are o poveste, are legendă, dar are şi multă istorie, are o energie specială şi te confrunţi cu tine, cu puterile tale, cu temerile tale”, a povestit Mihaela Tatu.

Înainte de a porni în călătorie, fosta prezentatoare a fost avertizată de cineva care parcursese acest drum că se va confrunta în călătoria ei cu „proprii demoni”. „Şi aşa a fost. Te confunţi  cu spaimele tale”, a mărturisit Mihaela, care însă a descoperit esenţa călătoriei sale. „Mi-am dat seama că sunt o fiinţă universală, că mă simt bine oriunde şi cel mai important este ca sufletul tău să fie liniştit”.

„Am mers pe jos cărând rucsacul de 12 kg. Hainele mi le spălam seara, înainte de culcare, când ajungeam la refugii (locuri special amenajate pentru ei, n.r.), şosetele le agăţam cu ace de siguranţă de rucsac şi se uscau cât eu mergem. Am făcut băşici groaznice, le spărgeam cu acul şi le coseam cu aţă”, a mai spus Mihaela.
Citeşte şi: Rita Mureșan își riscă viața în ritualuri șamanice: „Vreau să comunic şi cu lumea de dincolo”

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni