Mergi direct la conținut »
Mihai Constantinescu are probleme de sănătate! Artistul și-a anulat două concerte și este în pauză de efort
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Constantinescu are probleme de sănătate! Artistul și-a anulat două concerte și este în pauză de efort

Mihai Constantinescu are probleme de sănătate! Artistul și-a anulat două concerte și este în pauză de efort

În urmă cu două săptămâni, Mihai Constantinescu a ajuns la Spitalul Municipal din Capitală cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, dar a bagatelizat, în fața prietenilor, problema care l-a făcut să ceară ajutorul doctorilor. Se pare însă că artistul bravează, iar starea sa de sănătate nu e roz, cum o desenează el.

Interpretul nepieritoarelor melodii “Sus, în deal”, “Iubiți și câinii vagabonzi” ori “Un zâmbet, o floare” e în continuare într-o situație delicată. Cardiac, artistul și-a anulat două concerte și este în pauză de efort.

Mihai Constantinescu a lipsit joi de la un spectacol caritabil care a avut loc la Sala Radio, unde trebuia să urce pe scenă pentru un coleg de breaslă a cărui casă a ars complet într-un incendiu, și nu va cânta nici în weekend, la petrecerea privată unde promisese că va întreține atmosfera.

Colegii care-l așteptau la evenimentul de joi au fost informați că veteranul artist nu li se alătură pentru că este slăbit și trebuie să evite, încă o vreme, să facă orice efort.

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii din cauza cărora, în ultimii zece ani, a suportat două intervenții chirurgicale pe cord.


Citește și:

Pățanii din “Las Fierbinți” cu Bobiță, Ardiles, Giani și primarul Vasile. Actorii ne-au dezvăluit ce farse și-au făcut la filmări

Close
Închide
  Close