Mergi direct la conținut »
Mihai Mitoșeru, mesaj emoționant la 4 ani de la nunta cu Noemi. Cei doi au divorțat în urmă cu două luni. „Nu intru în depresie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Mitoșeru, mesaj emoționant la 4 ani de la nunta cu Noemi. Cei doi au divorțat în urmă cu două luni. „Nu intru în depresie"

Mihai Mitoșeru, mesaj emoționant la 4 ani de la nunta cu Noemi. Cei doi au divorțat în urmă cu două luni. „Nu intru în depresie”

După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au pus capăt mariajului, despărțirea lor fiind una dintre cele mai surprinzătoare ale acestui an.

De Livia Lixandru,

Că mai există încă sentimente a dovedit chiar actorul, care, deși a divorțat de soție, nu a uitat că s-au împlinit 4 ani de când au spus DA.

Atunci, cei doi au spus DA, super fericiți, în prezența familiilor și a zeci de prieteni, printre care Dan Capatos, Oana Roman, Daniela Crudu, Nea Marin și Romică Țociu.

Deși apropiații lor au sperat până în ultima clipă că cei doi se vor răzgândi, în luna octombrie Mihai și Noemi au devenit liberi de contract matrimonial.

„Nu mă victimizez și nu intru în depresie, dar nu pot să nu-mi aduc aminte cu plăcere de momentele acestea emoționante!!!, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Gestul lui Mihai i-a impresionat pe prietenii acestuia de pe contul de socializare, mulți dintre aceștia concluzionând că încă își mai iubește soția și sfătuindu-l să se împace cu ea.

Close
Închide
  Close