MENIU CAUTĂ

Mihai Petre i-a făcut soţiei sale o declaraţie de dragoste în poloneză

Distribuie

Dana Rogoz a început un nou sezon al emisiunii ”De Suflet”, iar în ediţia din acest weekend ea a sărbătorit trei ani de când românii din afara ţării îi sunt alături la ProTv Internaţional şi pentru a marca cum se cuvine momentul i-a primit în platoul emisiunii pe aceiaşi invitaţi din ediţia cu care a debutat: Mihai şi Elwira Petre.

”Acum 3 ani am început emisiunea tot de Sfântul Valentin şi mi-am dorit foarte mult să îi invit pe Mihai şi pe Elwira. Atunci au anunţat că urmează să se căsătorească şi pentru că tot sărbătoream iubirea, l-am rugat pe Mihai să-i faca viitoarei soţii un compliment. Cred că l-am luat pe nepregătite pentru ca el a spus că Elwira are ochi de husky. Ştiu că ne-am amuzat foarte tare atunci. De această dată am început sezonul tot cu ei, în primul rând voiam să verific dacă dragostea durează mai mult de trei ani. Şi tot la capitolul complimente Mihai şi-a luat revanşa şi, deşi nu vorbeşte bine poloneza, i-a făcut o declaraţie frumoasă Elwirei în limba ei natală, spunându-i că o iubeşte”, a declarat Dana.
0-333686-dana2.jpg
Dana a primit şi cadouri în această ediţie aniversară de la Maria Tripon, cântareaţa de muzică populară din Ţara Oaşului. Aceasta i-a oferit gazdei emisiunii ”De Suflet” un clop şi o traistă în miniatură.

Comentarii