Mergi direct la conținut »
Miley Cyrus victima hackerilor. Fotografii nud cu cântăreața au apărut online
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Miley Cyrus victima hackerilor. Fotografii nud cu cântăreața au apărut online

Miley Cyrus este cea mai recentă victimă a hackerilor care au postat în mediul online fotografii compromițătoare cu mai multe vedete, printre care și Emma Watson și Demi Lovato, scrie The Sun.

În mediul online a apărut zilele trecute o fotografie cu Miley goală în fața unei oglinzi din baie. Deși fotografiile îndrăznețe nu sunt o noutate pentru cântăreață, aceasta este deranjată de faptul că i-a fost încălcată viața privată și că imaginile au fost făcute publice fără voia sa.

Imaginile cu Miley Cyrus au apărut pe același site care a publicat imagini și cu actrița Amanda Seyfried.

Poza cu Miley apare la scurt timp după ce și Emma Watson a fost victima hackerilor. Sute de poze ale actriței au apărut în mediul online. Un purtător de cuvânt al vedetei a confirmat că mai multe fotografii au fost furate. În poze apare Emma Watson în timp ce probează mai multe ținute. “Nu sunt fotografii nud”, a adăugat reprezentantul actriței.

Nu e prima dată când apar poze cu Miley goală

O fotografie cu Miley Cyrus, goală, care era destinată iubitului ei, a fost postată, fără voia artistei pe un site monden.

Imaginea sexy, în care Miley stă într-o cadă, arătându-și sânii trebuia să fie o surpriză fierbinte pentru logodnicul ei. Poza, care a fost realizată de bunul prieten al cântăreţei, fotograful Vijat Mohindra, a fost publicată mai întâi pe blogul de mondenități ”Life of the Rich and Famous”, ca mai apoi să fie preluată și de alte pagini online.
Pe lângă aceste fotografii artista nu a avut niciodată o problemă să apară aproape goală pe scenă sau în pictoriale incendiare, ea fiind mai mult decât mulțumită să-și expună trupul gol.

Close
Închide
  Close