Mergi direct la conținut »
Mira s-a pozat alături de tatăl ei și a publicat imaginea. Ce a întrebat-o una dintre fane
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mira s-a pozat alături de tatăl ei și a publicat imaginea. Ce a întrebat-o una dintre fane

Mira s-a pozat alături de tatăl ei și a publicat imaginea. Ce a întrebat-o una dintre fane

Mira a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de tatăl ei. Artista a scris și un mesaj emoționant în dreptul imaginii, însă unii dintre fani s-au grăbit cu comentariile, fără să citească textul cântăreței.

”În sfârșit am reușit să fac o poză reușită cu tata. Nici nu îmi amintesc să am alta decât pozele palpabile din album de când aveam 5 ani, probabil, și tot alea au cea mai multă încărcătura și valoare. Fata lui tata”, a scris  Mira. ”Este iubitul tău? Nu crezi că este prea bătrân pentru tine”, a scris fana. ”E tatăl ei. Prea bătrân pentru ce, să-i fie tată?”, a răspuns, ironic, o admiratoare.

Zilele trecute, cunoscuta cântăreață Mira a ajuns la spital. Ea și-a îngrijorat fanii, după ce a postat o imagine pe Instagram în care apare pe patul de spital, cu perfuzii în mână.

Chiar dacă era pe patul de spital, cu perfuzia în braț, Mira nu a ratat ocazia de a-i ține la curent pe fani cu date despre sănătatea ei. Ea a declarat că este vorba doar despre o răceală mai gravă, care nu îi dă pace.

Citește și

Să te machiezi și să-ți cari soțul în brațe. Cum arată viața Loredanei Popa, femeia care nu cedează în fața maladiei Huntington, boala de care suferă bărbatul ei

Close
Închide
  Close