Mergi direct la conținut »
Mirela Baniaș, super provocatoare în Cuba. S-a afișat în cel mai sexy costum de baie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mirela Baniaș, super provocatoare în Cuba. S-a afișat în cel mai sexy costum de baie

Mirela Baniaș se află în vacanță în Cuba, alături de actualul ei iubit. Bruneta s-a pozat în costum de baie, într-o ipostază super sexy.

De Dana Aramă,

 

Mirela Baniaș se relaxează în Cuba, în compania lui Florin Tecar, bărbatul alături de care și-a găsit liniștea.

Pe o rețea de socializare, Mirela a postat o fotografie din vacanță. În imagine, focoasa briunetă apare în costum de baie, super sexy. Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare portocalie, dintr-o singură piesă, Mirela Baniaș s-a fotografiat în balcon, într-o poziție care i-a scos în evidență posteriorul.

Mirela Baniaș s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a participat la show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1. Acolo, aceasta a plecat cu iubitul ei de la acea vreme, Ionuț Gojman, de care s-a separat. Tot la show, Mirela a fost extrem de apropiată de ispita Mircea, cu care a rămas în relații foarte bune. Mirela a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit, Florin TecarMirela a mai fost căsătorită în trecut cu un bărbat care i-a provocat numai probleme. Ea s-a cunoscut cu bărbatul în liceu, iar după mai mult timp relația a evoluat într-un mariaj.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

„Îmi era frică să nu divorțez, pentru că râdea lumea de mine. Cea mai mare problemă în care m-a băgat fostul meu soț a fost ultima. Am fost închisă patru ani și două luni. Zi de zi”, povestea Mirela, care la acea vreme era angajata unei bănci din Cluj și avea acces la banii clienților.

Citește și: Șoc în fotbalul românesc! Pompiliu Popescu, medicul și confidentul Generației de Aur, a fost operat la plămâni! Suferința doctorului care a „reparat” picioare și a salvat vieți

 

Close
Închide
  Close