Mergi direct la conținut »
Misha și-a pus perucă și a renunțat la machiaj. Schimbarea radicală după anunțul divorțului de Connect-R
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Misha și-a pus perucă și a renunțat la machiaj. Schimbarea radicală după anunțul divorțului de Connect-R

Misha și-a pus perucă și a renunțat la machiaj. Artista le-a făcut o surpriză fanilor și a postat o imagine pe contul de socializare, în care apare total schimbată. Internauții abia au recunoscut-o.

Misha este una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi și deja ne-a obișnuit cu transformările radicale de look. Interpreta s-a afișat recent cu o perucă brunetă cu breton și nemachiată.

„Misha ești foarte frumoasă, abia am știut că ești tu! Daaaaa!!? Îți stă superb!”, „Ce transformare „, ” Te prinde perfect nuanța”, au scris fanii, pe Instagram.

Adevărul despre divorțul dintre Connect-R și Misha a fost spus de unul dintre apropiații celor doi. Se pare că totul a pornit în urmă cu doi ani, când fetița lor s-a îmbolnăvit. Connect-R şi Misha s-au căsătorit în vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista şi soţul ei, Connect-R, au devenit părinţi.

Citește și

Incendiu puternic la Palatul Episcopiei din Oradea. 100 de pompieri s-au luptat trei ore cu flăcările. O bucată dintr-un turn s-a prăbuşit (FOTO&VIDEO)

 

Close
Închide
  Close