MENIU CAUTĂ

Adevărul despre divorțul dintre Connect-R și Misha. Un apropiat face lumină. Totul a pornit în urmă cu doi ani

Distribuie

Adevărul despre divorțul dintre Connect-R și Misha a fost spus de unul dintre apropiații celor doi. Se pare că totul a pornit în urmă cu doi ani, când fetița lor s-a îmbolnăvit.

”De-a lungul timpului, ei au tot avut neintelegeri, mai ales cand micuta s-a imbolnavit, acum vreo doi ani. Atunci au aparut, cu adevarat, problemele si, probabil, atunci au si aparut primele discutii despre divort, despre despartire. Ei au mai avut probleme in cuplu dupa ce Misha nascuse, au trecut printr-o perioada mai dificila, asa cum se intampla in general in asemenea cazuri”, a spus un apropiat pentru Wowbiz.ro.

Connect-R şi Misha s-au căsătorit în vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista şi soţul ei, Connect-R, au devenit părinţi. „Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulţumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram, despre divorț.

Citește și

Vânătoare de vrăjitoare? Un tânăr a fost ”săltat” de jandarmi când voia să intre la meci. Acuzat că a furat arma jandarmeriței, a fost amendat pentru… un banner!

 

Citește mai multe despre Divort pe Libertatea.

Comentarii