Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Momente incendiare la Bravo, ai Stil! Celebrities. Andreea Tonciu s-a dezbrăcat pentru Cătălin Botezatu

Momente incendiare la Bravo, ai Stil! Celebrities. Andreea Tonciu s-a dezbrăcat pentru Cătălin Botezatu

Prima ediție Bravo, ai Stil! Celebrities!, de miercuri seara a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Andreea Tonciu a scăpat de inhibiții și a oferit un moment spectaculos în fața juriului și a colegelor sale.

De Livia Lixandru,

Vedeta a declarat atât în spotul de prezentare cât și în platou că și-a schimbat stilul și că este mai cuminte de când este mamă.

Concurentele de la Bravo ai Stil, despre ținuta Andreei Tonciu

Maria: Nu tă văd. Nu este genul tău. Pe tine te știm toți sexy. Nu te regăsesc în genul ăsta. Andreea Tonciu: Păi ți-am zis că mi-am schimbat stilul.

Raluca de la Bambi: Sora mea, ne știm de foarte mulți ani. Ne-am certat, ne-am împăcat, cine știe, poate la fel o să se întâmple și în proiectul ăsta. În mare îmi place, Andreea s-a schimbat foarte mult. Îmi place că ai evoluat de când ești mamă și soție. Se vede că îți e benefic.

Jurații au reacționat imediat

„Tu ai venit aici, chitită să ne spui „Am venit astăzi pentru că sunt soție și mamă” Nu mă înțelege greșit, eu am un copil de 17 ani. Niciodată pe acest parcurs nu m-am schimbat. Am fost tot eu, nu ne schimbăm acum pentru că așa a zis soțul. Bă, noi nu putem să fim altcineva, în esență. Eu vă încurajez să fiți voi pentru că telespectatorii vor vedea atitudinea asta fake. Eu astăzi nu o să fiu pe sexy și pe alea pentru că mi-am schimbat stilul”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit Wowbiz.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

„Eu tot sunt pe sexy, uite”, moment în care Andreea Tonciu și-a arătat decolteul generos acoperit de geaca neagră.

„Lăsați atitudinea de genul. Terminati-vă cu chestiile astea. Andreea, mie îmi place. Sper să te văd forță show-ul ăsta”, a adăugat Raluca.

„ Erai sexy. Ce ai venit cu gecuța aia? Dă-o jos”, a spus Cătălin Botezatu

„ Vrei să mă dezbrac? Pentru tine o fac că ești cel mai sexy bărbat din România”, a spus și Andreea.

Close
Închide
  Close