Mergi direct la conținut »
Monica Anghel și Florin Ristei au făcut spectacol la Ambasada SUA. Distracție de Ziua Americii | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Anghel și Florin Ristei au făcut spectacol la Ambasada SUA. Distracție de Ziua Americii | FOTO

Monica Anghel și Florin Ristei au făcut spectacol la Ambasada SUA. Distracție de Ziua Americii | FOTO

Marți, 4 iulie, a fost Ziua Americii. La recepția de la Ambasada SUA din capiatlă, atmosfera a fost întreținută de artiști precum Monica Anghel și Florin Ristei.

De Dana Aramă,


Rezultate Bacalaureat 2017. Ce note s-au luat în fiecare județ


A patra zi a lunii iulie, cunoscută și sub numele de Ziua Independenței, este cea mai mare sărbătoare națională a Statelor Unite ale Americii și un moment de sărbătoare pentru toți americanii.

La Ambasada SUA din București a avut loc o recepție, acolo unde președintele României, Klaus Iohannis, a ținut un discurs.

De Ziua Americii, la Ambasada SUA au fost prezente numeroase personalități, dar și artiști cunoscuți.


Te-ar putea interesa și: Neașteptat. O mare vedetă a României sare în apărarea preotului Pomohaci. „Asta e calitatea lui…”


Printre cei care au întreținut atmosfera și au făcut spectacol s-a aflat și Florin Ristei, câștigătorul show-ului X Factor, care s-a dezlănțuit pe scenă și i-a încântat pe cei prezenți.

La recepție a participat și binecunoscuta interpretă Monica Anghel, cea care este posesoarea uneia dintre cele mai bune voci feminine din România și care, de-a lungul anilor, a câștigat numeroase premii atât în țară, cât și în străinătate.

FOTO: Octav Ganea, Inquam Photos


Citește și: EXCLUSIV / Boureanu l-a ”adoptat” pe colegul său de celulă. Ronnen Herșcovici și-a găsit tăticul după gratii


 

Close
Închide
  Close