Mergi direct la conținut »
Monica Gabor a refuzat s-o opereze pe Irina pe banii lui Mr. Pink! Columbeanu suportă cheltuielile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Gabor a refuzat s-o opereze pe Irina pe banii lui Mr. Pink! Columbeanu suportă cheltuielile

Monica Gabor a refuzat s-o opereze pe Irina pe banii lui Mr. Pink! Columbeanu suportă cheltuielile

Monica Gabor a refuzat s-o opereze pe Irina pe banii lui Mr. Pink. Iubitul ei chinez s-a oferit să suporte cheltuielile legate de intervenția la ochi a copilei, dar Monica a spus că tot ce ține de Irina trebuie rezolvat de ea și de tatăl fetei, Irinel Columbeanu.

De Ana Maria Păsat,

După ce au divorțat și s-au liniștit cât de cât apele, Monica și Irinel Columbeanu s-au sfătuit în tot ce a implicat-o pe fiica lor. Amândoi vor binele Irinei, în egală măsură! Iar acum, când fata e la un pas de a se muta în America, alături de mama ei, cei doi se află în fața unei probleme care-i macină. Fiica lor a fost diagnosticată cu salazion și are nevoie de o operație la ochi, după cum a anunțat chiar Monica, pe pagina ei de socializare.

„Din octombrie 2017, atât eu, cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care să o vindece de această afecțiune. Din păcate, nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau din România care să îi îndepărteze chisturile”, a scris Monica.

Încă de anul trecut, de când cei doi părinți au aflat acest lucru nu tocmai plăcut, iubitul milionar al româncei, Mr. Pink, a vrut să se implice și el în rezolvarea problemei.

Omul de afaceri chinez s-a arătat dispus să suporte toate cheltuielile cu operația Irinei. Moni l-a refuzat însă, motivând că tot ce ține de fiica sa trebuie discutat cu tatăl acesteia, Irinel Columbeanu.

Mr. Pink le-a lăsat singure în America pe Monica și Irina

Monica și-a petrecut o mare parte a vacanței sale din America cu Irina, fără a-i avea alături pe Mister Pink și pe băiatul acestuia, cu care Irina se înțelege foarte bine. Motivul: cei doi au plecat în vacanță în China, țara lor natală.


Sosia Mariei Dragomiroiu! Maria Olteanu are părul la fel de lung și-a început să câștige la fel de bine

Close
Închide
  Close