MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2012 15:51

Monica Gabor vrea custodia Irinei: „Nu mai plec din ţară fără fetiţă!” | EXCLUSIV

Distribuie

“Sunt hotărâtă să rămân în România până se va termina procesul de custodie. Sunt convinsă că tribunalul îmi va da câştig de cauză, deoarece nu există motive să fiu decăzută din drepturi. Vreau să fac şi analize care să dovedească faptul că nu folosesc droguri”.
De altfel, Monica vrea să demareze cât mai repede în România afacerea cu băutura energizantă a iubitul ei chinez, Mr Pink. “Aş vrea să deschid afacerea cât mai repede, însă birocraţia din ţară îmi îngreunează planurile. Acum însă, atenţia mea este îndreptată spre Irina”, spune Moni.

«O bonă nu poate înlocui mama»

Nu voi pleca prea curând la Los Angeles, pentru că vreau să câştig procesul cu Irinel, fostul meu soţ, şi Irina să stea cu mine, aşa cum e normal, mai ales că nici o bonă nu poate înlocui mama', a mai declarat ea. Mr Pink o va vizita curând în România şi prima lui oprire va fi în Bacău, oraşul natal al iubitei sale: Vrea să-mi cunoască părinţii şi locul unde am crescut'.
Monica recunoaşte că îi este greu să stea departe de iubitul ei, mai ales că e geloasă. Mi-a fost greu la început să mă obişnuiesc cu gândul că în localuri, când mergeam împreună, fetele, pe care eu le denumeam «ţestoase», săreau pe el. I-am explicat că mă deranjează acest lucru, el a înţeles, iar acum aceste fete nu se mai apropie de el. Însă şi el e extrem de gelos şi vrea să ştie în orice moment unde sunt', a declarat Monica Gabor.

Mr Pink o lasă să apară într-un reality-show

Monica Gabor a primit mai multe oferte de la un post de televiziune pentru a realiza o emisiune de divertisment, dar şi pentru a face un reality-show în Statele Unite, împreună cu iubitul ei. Recunosc însă că acum nu îmi stă capul la emisiuni, dar nu am refuzat propunerea şi voi lua o decizie în curând. În ceea ce priveşte producţia gen reality-show ce va fi realizată în Statele Unite, am să o fac, am vorbit deja cu iubitul meu, care e de acord, dar cu condiţia ca el să nu apară în nici o filmare'.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii