De Andreea Romaniuc Archip,

Monica Roșu a fost cerută oficial în căsătorie anul trecut, în decembrie, când partenerul său de viață i-a dăruit inelul în timp ce se plimbau într-o barcă, într-un mare parc din Madrid. Nunta n-a avut însă loc.

“Încă nu am programat nunta, nu am găsit o dată anume, nici locația dorită de amândoi, dar cu siguranță va fi”, ne-a spus fosta gimnastă.

Fără să pună presiune pe partenerul de viață pentru cununie, Monica își dorește, totuși, o slujbă la biserică, una care să consfințească uniunea lor în fața lui Dumnezeu, și și-a făcut publică dorința ca aceasta să aibă loc în viitorul apropiat.

“Îmi doresc să fac lucrul acesta degrabă. Poate nu ajungem repede să facem nunta, dar cu siguranță vom ajunge să facem logodna sfințită. Știu că inelul este sfințit, dar vreau să ne sfințească și pe noi doi”, a declarat, pentru Libertatea, Monica Roșu.

Vrea să revină în televiziune, speră să primească oferte

O altă dorință fierbinte a fostei gimnaste, pe lângă logodna în biserică, este să revină în televiziune. Monica a fost prezentatoare a jurnalului de știri sportive de la TVR 2 și i-a plăcut atât de mult, încât vrea să se întoarcă pe micul ecran.

După experiența TVR 2, a bifat și participarea la un concurs extrem, “Exatlon”, după care a fost nevoită să ia o pauză după o intervenție chirurgicală la un picior.

“Aș vrea să mă întorc în televiziune, pentru că mi-am luat pauza. Am spus că anul acesta va fi pentru mine, pentru noi. Am mai avut și operația la genunchi și atunci a trebuit să am grijă puțin de recuperare. Încă mă resimt”, a precizat ea.

Video: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou celebra rochie verde pe care a purtat-o la Premiile Grammy, acum 20 de ani

Pe urmele lui James Bond. 7 destinații de vacanță pe unde a trecut și celebrul Agent 007

Cu ce se ocupă, la 23 de ani, Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism