Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Tatoiu, nașă de botez. A creștinat un băiețel la Constanța | FOTO & VIDEO

Monica Tatoiu, nașă de botez. A creștinat un băiețel la Constanța | FOTO & VIDEO

Monica Tatoiu a fost nașă de botez în weekend. Femeia de afaceri și partenerul ei de viață au creștinat un băiețel.

De Dana Aramă,

Monica Tatoiu și partenerul ei de viață, Victor, au fost nași de botez în weekend. Evenimentul a avut loc la Constanța. Femeia de afaceri și soțul ei au creștinat un băiețel, care a primit numele Victor.

La botez, Monica Tatoiu și partenerul ei de viață au fost puși la patru ace. Dacă soțul femeii de afaceri a optat pentru un costum de culoare deschisă, Monica Tatoiu a ales o rochie lungă și vaporoasă, în alb și negru, la care a asortat o pălărie șic, de culoare neagră.

„Avem Victor 3. La biserica greacă din Constanța, lânga școala gimnazială greacă absolvită de Victor întâiul… Mulțumim părintelui Malcea pentru Sfânta Taină. Petrecerea de după a fost pe sufletul anilor ’70-’80. Nimic nu se compară cu Luna la Mamaia”, a detaliat Monica Tatoiu.


Citește și: VIDEO/Silvia Dumitrache, activistă româncă în Italia, cunoaște bine poveștile femeilor venite la muncă și durerile ”orfanilor albi”. ”Nu știu mesaj mai dramatic decât al unui copil care se sinucide”


 

 
 
Close
Close
Închide