Mergi direct la conținut »
Motivul dureros pentru care Jeni Nicolau nu are copii. "Nu s-a mai putut"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Motivul dureros pentru care Jeni Nicolau nu are copii. „Nu s-a mai putut”

Artista Jeni Nicolau a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a avut copii. De asemenea, e a vorbit și despre cum și-a găsit sufletul pereche.

 

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Acces Direct, de la postul de televiziune Antena 1, artista Jeni Nicolau a vorbit despre viața sa personală.

Printre altele, vedeta a explicat și care este motivul pentru care nu are copii.

„Nu s-a mai putut (n.r. să fac copii). Sunt hipertensivă de ceva ani. Am trecut printr-un proces de investigații și, la un moment dat, au zis că nu se mai poate decât dacă trebuie să fac o grămadă de lucruri. Dacă îl cunoșteam pe Emil mai devreme, aveam o târlă de copii. Și 14, și 15. Nu mă lăsam!”, a declarat Jeni Nicolau.

Ea a vorbit și despre cum și-a găsit dragostea la 42 de ani.

„Mă duceam la evenimente și plecam de la nunți plângând. Îmi doream foarte mult să fiu mireasă. Îmi doream să vină prințul să mă ia din lume asta. Și au trecut mulți ani, în care atâta am dorit și atâta am visat, n-a mai venit… până la un moment dat. Atunci când ziceam că Dumnezeu nu mi-a dat ce i-am cerut. Și, acum când a început să mă doară spondiloza, aveam 40 de ani, și… mi-a adus prințul.

Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

De la prietena mea l-am cunoscut pe soțul meu. L-am chemat să îmi renoveze casa. El: serios, sobru, deștept. Mi-a zis că dacă fac mișto de el, el pleacă. A venit, mi-a renovat toată casa, i-am dat banii, mi-a dat banii și după ce i-am dat cheia, m-a cerut de nevastă… Am cel mai bun bărbat din lume”, a mai spus Jeni Nicolau.

Citește și: OPINIE/ „Repetarea istoriei prea recente”. PAH despre uitarea ororilor făcute de Securitate înainte de Revoluția din 1989

 

Close
Închide
  Close