MENIU CAUTĂ

Motivul pentru care Carmen Brumă nu face nuntă și nu vrea să îmbrace oficial rochia de mireasă. Acum este totul foarte clar

Distribuie

Carmen Brumă n-a făcut niciodată nuntă și nici nu a fost mireasă oficial. Motivul pentru care nu își dorește așa ceva a fost explicat chiar de ea.

Carmen Brumă formează o familie cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea, însă cei doi nu au ajuns la altar, iar ea nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă oficial.

Carmen Brumă, care a afirmat că are planuri mari pentru anul 2018, a explicat, într-un interviu pentru revista Tango, de ce nu și-a dorit nicio clipă să facă nuntă și de ce nu a fost mireasă.


„Niciodată nu m-am visat mireasă, iar nunta, în sine, așa cum este la noi, mi se pare un eveniment chinuitor, dacă ești în postura de mire sau mireasă. Să zicem că ai minimum 100 de invitați, da? Păi, gândește-te cum e ca 100 de oameni să te pupe de patru-cinci ori în aceeași zi! Minimum 100 de oameni! Cum crezi că este?

Nemaivorbind de restul corvoadei… Ca invitat la o nuntă, ești într-o postură foarte confortabilă, pentru că toată lumea e acolo ca să te facă să te simți bine, și e ilogic, pentru că nu ești tu personajul principal”, afirma Carmen Brumă.

„Nu, nicodată nu m-am gândit la mine îmbrăcată într-o rochie de mireasă, nu am imaginea asta în minte, nu m-a preocupat”, mai spunea vedeta.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Citește mai multe despre mireasa, Nuntă și rochie de mireasa pe Libertatea.

Comentarii