MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 12:11

Motivul pentru care Diana Șucu s-a retras din lumina reflectoarelor. Fosta prezentatoare tv a spus adevărul

Distribuie

Diana Șucu, soția omului de afaceri Dan Șucu și fostă prezentatoare tv, vorbește deschis despre familia ei și stilul ei de viață din acest moment, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Diana Șucu mărturisește că a renunțat la televiziune pentru a se dedica familiei și că orice tentativă de a se reîntoarce în televiziune a fost sortită eșecului, tocmai pentru că nu se mai simte bine în acest mediu.

”Am alăptat șapte luni primul copil și șapte pe cel de-al doilea, ăsta a și fost motivul pentru care am vrut să stau acasă cu ei și pentru care m-am retras din televiziune. La un moment dat am cochetat cu ideea de a mă întoarce, dar nu m-am mai regăsit. Eu din fericire, în perioada aceea am prins niște oameni superbi și o atmosferă superbă. Îmi făcea mare plăcere să stau la serviciu (…) În ultima perioadă m-am retras într-un con de umbră pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta a mondenității. Consider că nu mai este timpul meu, este timpul altora” , spune Diana Șucu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Diana Șucu, fostă Lăscărescu, este o fostă prezentatoare de televiziune care, între timp, a devenit o femeie de afaceri de succes. Este căsătorită cu omul de afaceri Dan Șucu, împreună cu care are doi băieți: Dan Matei şi Petru Andrei Cristian. Diana Șucu este o prezență remarcabilă la orice eveniment la care participă. Arată extraordinar de bine și are o siluetă impecabilă, pe care menține cu foarte mult sport.

Citește și

ANALIZĂ/ Blocaj în Parlament. PSD se vede în imposibilitatea de a-şi trece proiectele de lege, din dorinţa de a-şi apăra lideDul

 

 

 

 

 

Citește mai multe despre Dan Sucu, Diana Sucu și sot pe Libertatea.

Comentarii