Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > MOTIVUL pentru care Nicoleta Luciu își face injecții cu botox: vrea să arate perfect pentru copiii ei | FOTO

MOTIVUL pentru care Nicoleta Luciu își face injecții cu botox: vrea să arate perfect pentru copiii ei | FOTO

De Madalina Ciodaru Burada,

Îngrijorată pentru tenul ei, pe care îl dorea fără veo urmă de rid sau oboseală, Nicoleta a dat fuga la medicul ei, esteticianul Kasem Abu Bakr, pentru un tratament injectabil cu amioacizi, pentru hidratare, și botox în zona frunții și a ochilor. Vedeta a explicat de ce recurge la intervenții estetice în mod constant.
”E o plăcere, pentru că vreau să arăt bine și de ziua mea, dar, în general, având în vedere că am făcut copii destul de târziu, vreau să mă prindă tânără. Când vor avea 20 de ani să nu zică: a venit mamaie să mă ia de la școală sau să mergem cu mamaie la discotecă. Nu! Vreau să îi aud cum vin la mine și îmi zic: știi ce zic prietenii mei despre tine? Ești bine”, a declarat Nicoleta Luciu, la Kanal D.

Și pentru că a durut-o puțin injectarea, Nicoleta a recunoscut că nu a urmat tocmai indicațiile pentru a scăpa de neplăceri. ”De fiecare dată zic, cu o săptămână sau două înainte, să beau atâta apă încât să nu mai simt nimic. Câteodată se întâmplă fix în perioada de dinainte să nu mai fiu atât de hidratată și atunci câteodată doare”, a spus Nicoleta.
Seara, vedeta a strălucit la petrecerea unde a avut ca invitate o mulțime de vedete. Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, Nicoleta a dansat și s-a distrat toată noaptea.
Iată cum s-a distrat Nicoleta, la petrecerea de vineri seară:

Close
Închide
  Close