MENIU CAUTĂ

Motivul pentru care Oana Lis face Facultatea de Psihologie. „Mă săturasem să vin ca personaj”

Distribuie

Oana Lis a explicat care a fost motivul pentru care a decis să urmeze cursurile Facultății de Psihologie.

 

Partenera de viață a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, este studentă la Psihologie. Invitată la emisiune pe care Mihai Morar o prezintă la Antena Stras, Oana Lis a dezvăluit ce a determinat-o să se înscrie la această facultate.

„Cu o noapte înainte de examen dorm doar patru ore. Îmi doresc foarte mult! Oamenii se aşteptau ca eu să renunţ sau să fac aşa, doar de imagine. Pentru mine a devenit o pasiune.

Eu m-am dus la început pentru că mă săturasem să vin ca personaj. M-am uitat şi am văzut cine ma este invitat la emisiuni. Am zis: uite, asta e psiholog, dacă ea poate să vină la emisiune ca psiholog pot şi eu. După 40 de ani nu mai vreau să vin la emisiuni ca personaj.

Viorel a zis că nu o să fac faţă… Am colege care au 50 de ani, care au trei copii”, a spus Oana Lis la  emisiunea „Răi da’ buni”.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

 

Comentarii