Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Oana Lis face Facultatea de Psihologie. "Mă săturasem să vin ca personaj"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Oana Lis face Facultatea de Psihologie. "Mă săturasem să vin ca personaj"

Motivul pentru care Oana Lis face Facultatea de Psihologie. „Mă săturasem să vin ca personaj”

Oana Lis a explicat care a fost motivul pentru care a decis să urmeze cursurile Facultății de Psihologie.

 

Partenera de viață a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, este studentă la Psihologie. Invitată la emisiune pe care Mihai Morar o prezintă la Antena Stras, Oana Lis a dezvăluit ce a determinat-o să se înscrie la această facultate.

„Cu o noapte înainte de examen dorm doar patru ore. Îmi doresc foarte mult! Oamenii se aşteptau ca eu să renunţ sau să fac aşa, doar de imagine. Pentru mine a devenit o pasiune.

Eu m-am dus la început pentru că mă săturasem să vin ca personaj. M-am uitat şi am văzut cine ma este invitat la emisiuni. Am zis: uite, asta e psiholog, dacă ea poate să vină la emisiune ca psiholog pot şi eu. După 40 de ani nu mai vreau să vin la emisiuni ca personaj.

Viorel a zis că nu o să fac faţă… Am colege care au 50 de ani, care au trei copii”, a spus Oana Lis la  emisiunea „Răi da’ buni”.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

 

Close
Închide
  Close