Mergi direct la conținut »
Nadine are amintiri dureroase. "Oamenii mă priveau cu dispreț fiindcă se întâmpla să am păduchi sau râie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nadine are amintiri dureroase. "Oamenii mă priveau cu dispreț fiindcă se întâmpla să am păduchi sau râie"

Nadine are amintiri dureroase. „Oamenii mă priveau cu dispreț fiindcă se întâmpla să am păduchi sau râie”

Nadine a avut o viață extrem de grea în copilărie, despre care a oferit detalii cutremurătoare.

De Dana Aramă,

 

Nadine Voindrouh a avut o viață extrem de grea. În copilărie, vedeta a trecut prin momente cumplite. A ajuns într-un centru de plasament, după care a fost luată în grijă de o mătușă.

Nadine a trăit în sărăcie și a fost nevoită să muncească de mică pentru a putea supraviețui.

„Sărăcia îmi ajunsese la os. Am avut ani de zile în care nu exista săptămână în care să nu mă duc să cer un ou sau o pâine, iar vecinii nici să nu deschidă. Nu-mi permiteam să cumpăr haine, să plătesc biletele la trenuri, pentru a merge în ţară, la festivaluri, şi m-am angajat.

Aveam 13 ani. Am făcut curat în curţile oamenilor, adunam iarba. Pentru a face nişte bani, am fost vânzătoare la metrou. Oamenii mă priveau cu dispreţ fiindcă, deseori, se întâmpla să am păduchi sau râie şi ei să-şi ferească copiii de mine”, a povestit Nadine la emisiunea „Destine ca-n filme”, de la TVR 2, potrivit adevarul.ro.

Nadine, pe numele ei întreg Nadine Voindrouh, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a partcipat la show-ul Școala Vedetelor. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune. În viața privată, Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiețel, Noah.

Citește și: FOTO/ Bucuria fetiței care mergea flămândă la școală: acum are ce pune pe masă. După ce Libertatea a prezentat povestea familiei sale, a sărit în ajutor și Episcopia Hușilor

 

Close
Închide
  Close