De Luana Mare, Cristina Ologeanu,

«Sunt încurajată de mari artişti»

În urmă cu o lună şi jumătate, când a aflat că s-a dat startul înscrierilor pentru Eurovision, faza naţională, Naomi a lăsat totul baltă şi a revenit în România, mai decisă ca niciodată: “M-am întors aici plină de optimism şi cu gândul la marele trofeu. Am cheltuit în jur de 4.000 de euro până acum, pe cele cinci piese înscrise, deşi a fost acceptată doar una, dar şi pe cazarea la hotel, plus mâncarea. Însă nu-mi pare rău, văd că de data aceasta sunt încurajată şi de solişti importanţi. Nu sunt vreo nebună să vreau să-mi reprezint ţara cu circ. Nu voi purta mustaţă, aşa cum s-a zvonit. Ce glumă! Am voce şi o voi demonstra”, ne-a spus, cu toată seriozitatea, Naomi.
Transsexualul continuă tratamentele hormonale, începute cu aproape 10 ani în urmă, dar face totul sub o strictă supraveghere medicală: “Iau câteva pastile zilnic şi, săptămânal, trebuie să fac o injecţie. Nu-mi fac singură, merg la doctor, pentru că mi-e frică. Dar, vreau să fiu cât mai feminină la Eurovision, aşa că nu am renunţat la ele”, ne-a mai dezvăluit Naomi.

Austria trimite la Copenhaga o femeie… cu barbă

Transsexualul Conchita Wurst (foto) a câştigat preselecţia organizată în Austria pentru participarea la Eurovision Copenhaga.

Femeia… cu barbă a declanşat un scandal internaţional, mai multe ţări protestând faţă de participarea Conchitei. Semnatarii mai multor petiţii au cerut ca această competiţie să nu fie transmisă la televizor!

Marcel Pavel: «Naomi nu are voce rea, poate să treacă mai departe»

Marcel Pavel (foto), cel care ne-a reprezentat în 2002 la Eurovision, alături de Monica Anghel, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Naomi.
“O ştiu pe Naomi de când era copil şi tot încerca să se impună la Festivalul Mamaia. Nu are voce rea deloc, cântă corect şi, dacă acum are o piesă bună, nu văd de ce nu ar trece mai departe. Indiferent de orientarea sexuală, nu trebuie să nu i se dea cuiva o şansă. Repet, dacă are voce şi piesă bună!”, ne-a declarat Marcel Pavel.
Cântăreţul s-a mai arătat încântat şi de faptul că la această ediţie s-au înscris în competiţie piese compuse de Marius Moga şi Smiley, dar şi voci tinere, foşti concurenţi ai concursurilor “X-Factor” şi “Vocea României”.

Trăistariu: «Se vor plăti poliţe vechi»

La aflarea veştii că Naomi se numără printre cei 150 de artişti care sunt în cărţi pentru preselecţie, Mihai Trăistariu (foto) nu a vrut să comenteze, din politeţe: “Nu vreau să spun nimic despre Naomi, pentru că nu vreau scandal”.
În schimb, cântăreţul, care a obţinut un onorant loc 4, în 2006, la marea finală, are şi câteva nemulţumiri: “Cei din juriu îi vor elimina în primul rând pe aceia pe care i-au invidiat dintotdeauna şi pe care îi recunosc după voce. Asta din răzbunare, pentru că au anumite frustrări şi poliţe vechi de plătit. Vocile nerecognoscibile vor putea trece mai uşor de această primă preselecţie”.
Dintre cei 150 de candidaţi valizi, Mihai pariază pe doi: Ozana Barabancea şi Andreea Olariu: “M-a surprins tare Ozana că s-a băgat în treaba asta. Are o piesă foarte, foarte bună. Dar şi Andreea Olariu, care a câştigat Mamaia acum doi ani, nu e de neglijat. Ele două îmi par cele mai bune”.

Doi solişti exotici vor să reprezinte România!

Anthony Icuagu (25 de ani) are mamă româncă şi tată nigerian şi a locuit pe continentul african până la vârsta de 18 ani, când a venit în România pentru a se înscrie la Medicină.
În paralel, şi-a continuat pasiunea pentru muzică. Are deja la activ o participare la “Vocea României”, dar şi câteva videoclipuri cu artişti consacraţi de la noi din ţară.
Renee Santana (24 de ani), nepoata celebrului chitarist Carlos Santana, se află la a doua încercare pentru Eurovision România, după ce în urmă cu un an s-a clasat doar pe locul opt în finala pe ţară cu melodia “What Is Love“.
Simpatica solistă a trăit în Mexic, unde a fost profesoară de muzică pentru actorii de telenovele, dar şi în Noua Zeelandă şi în Europa.

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”
GSP.RO

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”