MENIU CAUTĂ
21 Iul. 2010 20:06

Narcotic Sound: „Suntem mândri că o piesă din România cu versuri portugheze face furori în toată lumea!”

Distribuie

Cine nu a ascultat, măcar o dată, melodia "Mamasita" în această vară? Această piesă va fi, cu siguranţă, în top 3 al anului 2010 în România. La o temperatură de aproape 35 de grade, ne-am întâlnit cu băieţii de la Narcotic Sound şi Christian D (Christian D a făcut parte din formaţia Reflex) şi am discutat despre trupa care a făcut furori atât în România, cât şi în străinătate cu piesa "Mamasita".

Libertatea.ro: Aţi făcut un show incendiar la Romanian Music Awards 2010.
Narcotic Sound şi Christian D: Noi ne pregătim foarte bine pentru showurile mari, iar RMA-ul a fost un prilej foarte bun să facem un spectacol de senzaţie.

V-aţi pregătit mult pentru acel show?
Cu o săptămână înainte de premii am început pregătirile şi am lucrat aproape non-stop: atât pentru costume, cât şi pentru coregrafia de pe scenă. Andreea Constantin, stilista noastră, nu a avut parte de o noapte dormită înainte de RMA, la fel şi Alex Niculescu s-a ocupat de costumaţia de pe scenă. Am venit foarte obosiţi pentru că am venit direct de la un concert din Constanţa, iar împreună cu Delia am ajuns cu fix cinci minute înainte de repetiţii.

4474-275679-narc3.jpgPublicul a reacţionat foarte bine la piesele voastre. Care sunt piesele pe care le-aţi cântat?
„Mamasita”, „Dulce” cu Delia şi „Danca bonito”, dar la ultima piesă a fost doar un teaser. Varianta finală o vom lansa la sfârşitul verii.

„Dansul cu Delia de pe scena RMA a fost doar o mişcare senzuală, pe ritmurile piesei”

S-a spus despre Delia şi Christian D că ar fi fost foarte apropiaţi pe scenă…
Dansul de pe scenă cu Delia nu a fost o chestiune erotică, ci doar o mişcare senzuală în tonul melodiei.

Cum prinde „Mamasita” în străinătate?
„Mamasita” a fost licenţiată în afara României, în Rusia, Italia, Grecia, Turcia, Ucraina, Bulgaria, Polonia, Ungaria şi altele. Spre exemplu, un radio din Rusia a difuzat piesa de peste 200 de ori într-o singură săptămână.

În ce stil aţi încadra această piesă?

Pe noi ne caracterizează foarte mult stilul latino şi astfel muzica portugheză ne-a prins extrem de mult, ca dovadă că şi „Danca bonita” va fi tot în portugheză. Noi nu vedem piesele acestea cântate în altă limbă, poate doar în spaniolă.

„Am ştiut de la bun început că Mamasita va fi un hit!”

V-aţi aşteptat să aibă un succes atât de mare?
Încă de când am lansat „Mamasita” am ştiut că va fi un hit şi am avut aşteptări mari. A evoluat exact aşa cum ne-am aşteptat: în România a prins, iar acum vrem să confirme şi în străinătate. La început nu a prins foarte bine pe radio, dar pe Youtube în acelaşi timp a prins extrem de bine, iar apoi se auzea în toate cluburile.

Totuşi este în portugheză, dar reprezintă România…

Suntem foarte mândri că piesa noastră în portugheză face furori la nivel mondial! Deşi versurile sunt în altă limbă, creaţia este un produs 100% românesc.

4474-275678-narc2.jpg

Tocmai aţi lansat şi „Dulce”, o colaborare cu Delia.
Delia Matache e o tipă foarte talentată şi e adevărat că a ieşit în presă mai mult datorită scandalurilor, dar noi am ales-o pentru vocea şi talentul ei. La „Dulce” va apărea videoclip doar dacă piesa va confirma.

Vezi videoclipul piesei Narcotic Sound and Christian D – Mamasita

Mai multe creaţii ale celor de la Narcotic Sound puteţi găsi pe canalul de Youtube narcoticsoundotro.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii