Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Născute a doua oară! Vedetele care au trecut pe lângă moarte în ultimii 10 ani

Născute a doua oară! Vedetele care au trecut pe lângă moarte în ultimii 10 ani

Firul vieții se poate rupe la fel de ușor în cazul celebrităților ca în cel al oamenilor obișnuiți, soarta nu face diferențe. Au simțit asta pe pielea lor mai multe vedete, care au trecut prin mari cumpene în ultimii zece ani. Printre ele, Teo, Gabriel Cotabiță, Busu ori, chiar anul acesta, Andreea Bălan.

De Andreea Romaniuc Archip,

În martie, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe Clara, cea de-a doua fetiță a ei și a lui George Burcea. Nașterea a fost una însă cu probleme. “Imediat cum mi s-a pus la obrăjor și am pupat-o, am intrat în stop cardio-respirator. Am făcut embolie amiotică. Au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă am stat vreo două zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioadă, pentru că eram sedată. În concluzie, am avut noroc, pentru că au existat aici niște medici care au fost prompți și au știut cu ce se confruntă”, a povestit ulterior cântăreața.

Anul trecut, în noiembrie, Florin Busuioc a văzut moartea cu ochii. Actorul și prezentatorul emisiunii “Vremea” de la PRO TV a suferit un infarct, după un spectacol de teatru la Craiova. “A fost un atac de cord masiv, destul de puternic. Eu nu știu ce s-a întâmplat, când, cum mi-am revenit, nu-mi aduc aminte. În prima fază, m-am trezit, dar nu mi-am revenit, eram atât de îndopat de medicamente, încât nu înțelegeam ce se întâmplă, abia după o vreme am început să conștientizez și apoi mi s-a povestit. Nici nu vreau să-mi amintesc, sincer. Până la urmă, dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple”, a povestit el într-o emisiune TV. Busu a stat aproape o lună în spital după stopul cardio-respirator și i-au fost montate două stenturi.

În primăvara lui 2015, Gabriel Cotabiță a trecut printr-un stop cardio-respirator și a stat în comă trei săptămâni. Artistului i s-a făcut rău în sala de sport, unde își făcea constant antrenamentele. Din fericire, a primit o nouă șansă la viață, când aproape nimeni nu mai spera, iar în prezent, cântă și încântă publicul cu piesele lui.

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă
Recomandări

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă

 

Teo Trandafir a avut mari probleme de sănătate la începutul anului 2011, când a făcut pancreatită acută. După câteva zile petrecute în Spitalul Elias, vedeta a fost transferată la o clinică din Viena, unde a trecut printr-o intervenție chirurgicală. A stat internată câteva luni în Austria, din cauza complicațiilor apărute.

“Cred că oamenii, când mor, nu regretă momentul. E fabulos să mori, iar coma este o aventură. Mie mi-a fost cel mai simplu, pentru că eu nu am fost acolo. Îmi aduc aminte umbra, fețe, îmi aduc aminte că mă duceau la raze cu pat cu tot și că spuneau că nu o să fie bine, în germană. M-am trezit în tot felul de locuri, adică m-am plimbat în grădini…” ,a povestit ulterior vedeta Kanal D.

Sfârșitul anului 2010 a fost dramatic pentru Șerban Huidu. Aflat în vacanță, la schi, într-o stațiune din Austria, prezentatorul emisiunii “Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV a fost victima unui accident pe pârtie. Încercând să evite un grup de copii, el a pierdut controlul schiurilor și s-a izbit de un copac, suferind un traumatism cranio-cerebral grav. A petrecut o lună în spital, fiind câteva zile în comă indusă. Cârcotașul a avut zile, iar tratamentele și recuperarea ulterioară au dat rezultate.

Clorochina, un medicament antimalarie văzut ca potențial tratament pentru COVID-19, interzis în multe spitale din cauza efectelor secundare severe
Recomandări

Clorochina, un medicament antimalarie văzut ca potențial tratament pentru COVID-19, interzis în multe spitale din cauza efectelor secundare severe

 

Elena Cârstea a fost diagnosticată în vara lui 2009 cu anevrism cerebral, un vas de sânge fiind prea dilatat și putându-se sparge oricând. Stabilită în America, artista a trecut printr-o intervenție complexă, care s-a soldat, din fericire, cu un succes. Anevrismul cerebral, format în spatele ochilor, a fost îndepărtat printr-o metodă chirurgicală minim invazivă numită embolizare.

Cristi Minculescu a avut și el o cumpănă în primăvara lui 2009, când a fost diagnosticat cu o boală ereditară: boala polichistică hepato-renală. Salvarea artistului a fost transplantul de ficat, intervenție chirurgicală complexă, prin care a trecut cu brio. Rockerul a fost salvat de soție, care i-a donat o parte din ficatul său, după ce a trecut printr-o serie de investigații care au arătat că este compatibilă cu el. 

Close
Închide
  Close