Mergi direct la conținut »
Natașa Raab, coana Chiva din reclamele TV, incredibil de frumoasă în tinerețe. "Viața mea acum e destul de plictisitoare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Natașa Raab, coana Chiva din reclamele TV, incredibil de frumoasă în tinerețe. "Viața mea acum e destul de plictisitoare"

Natașa Raab, coana Chiva din reclamele TV, incredibil de frumoasă în tinerețe. „Viața mea acum e destul de plictisitoare”

Actrița Natașa Raab a fost o frumusețe răpitoare în tinerețe. Artista a fost model la începutul carierei.

De Dana Aramă,

Natașa Raab, în vârstă de 65 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră. Telespectatorii o știu și dintr-o celebră reclamă de televiziune, la produse lactate, acolo unde îi dă viață personajului Coana Chiva.
Puțini știu că, în tinerețe, Natașa Raab a defilat pe podiumurile prezentărilor de modă.

Frumuseţea a făcut-o remarcată pe Nataşa Raab, care a şi fost model la UCECOM în perioada comunistă, mai exact între anii 1979 şi 1988.

Nataşa Raab a fost înzestrată şi cu mult talent. Născută la Huedin, Cluj, Nataşa Raab a cântat muzică populară în ansamblul „Mărţişorul” şi a făcut şi canto. A absolvit IATC la clasa profesorului Mircea Albulescu.

Într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, Natașa Raab a făcut câteva declarații despre viața sa.
„Eu spun despre mine că sunt bătrână și urâtă. Apa mă ajută să mă mențin în formă.
Eu am vrut dintotdeauna să mă fac actiță. Noi actorii suntem doctorii sufletelor… Viața mea acum e destul de plictisitoare. Îmi lipsesc camerele, îmi lipsește scena. Dar, în același timp, parcă aș vrea să mă odihnesc după atâta alergătură”, a declarat actrița Nataș Raab la Pro Tv.


Citește și: EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan”, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv


 

Close
Închide
  Close