Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > «Ne dorim mai mult, dar nu forțăm lucrurile» Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au vorbit în premieră despre povestea lor de iubire

«Ne dorim mai mult, dar nu forțăm lucrurile» Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au vorbit în premieră despre povestea lor de iubire

Chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților, a explodat bomba: Cătălina Ponor se iubește cu Bogdan Jianu, actor și regizor cu 18 ani mai în vârstă decât frumoasa glorie a gimnasticii. Relația lor a început în urmă cu un an și jumătate, iar cei doi au în comun mai multe pasiuni, precum echitația și dragostea pentru animale.

De Oana Popoiag, Florian Gheorghe,

Februarie este cu adevărat luna iubirii, cel puțin în presă, căci nici că se nimerea moment mai bun pentru a celebra o nouă poveste de iubire: cea dintre campioana olimpică Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, regizor, scenarist și actor. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că atât Cătălina, cât și Bogdan au fost dintotdeauna discreți cu viața personală. Singura relație mediatizată a sportivei a fost cea cu un alt sportiv, Tommy Ramos, în vreme ce artistul a fost căsătorit în trecut cu cântăreața Julia Jianu.

Deși Bogdan Jianu este cu 18 ani mai în vârstă decât Cătălina Ponor, se pare că acest lucru nu a cântărit deloc în relație, iar povestea lor, deși dezvăluită abia acum, durează de aproape doi ani.

Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate”, a declarat pentru VIVA! Cătălina, care a precizat că nu dorește să dea detalii suplimentare. “Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală”, a completat aceasta, adăugând că pentru moment cei doi preferă să se bucure în liniște de relația lor.

Bogdan Jianu: «Avem o prietenie veche, din 2006»

În același timp, contactat de Libertatea, Bogdan Jianu a vorbit deschis despre relația lor specială. “Nu mă ascund, e ceva frumos, suntem într-o relație. S-a dezvoltat o apropiere sinceră, ne simțim bine unul cu celălalt. Pășim cu grijă, poate temători, să nu stricăm ceva. Avem o prietenie veche, din 2006. Sigur că ne dorim mai mult, dar nu forțăm lucrurile. Nu ne ferim să ne asumăm relația, doar că nu considerăm că orice formă de expunere ne face bine”, a precizat acesta.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

Regizorul a povestit, de asemenea, cum s-a apropiat de campioana olimpică. “Cătălina a fost la multe evenimente Lupii Albi (n.r. – proiectul lui specializat în spectacole cu tematică istorică). Ne-am apropiat și pentru că ne plac animalele, câinii. Dacă ar putea, i-ar strânge pe toți ce suferă. Mă bucur că iubește echitația, vine la baza noastră să călărească, se perfecționează în colectiv, amândoi iubim caii”, a declarat pentru Libertatea Bogdan Jianu.

Close
Închide
  Close