Mergi direct la conținut »
Nevasta lui Răzvan Fodor face școala de șoferi! "Țineți-mi pumnii și păzea!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nevasta lui Răzvan Fodor face școala de șoferi! "Țineți-mi pumnii și păzea!"

Nevasta lui Răzvan Fodor face școala de șoferi! „Țineți-mi pumnii și păzea!”

Soția prezentatorului de la show-ul culinar "Masterchef" s-a hotărât să intre în rândul șoferilor, motiv pentru care s-a apucat de școală alături de un instructor profesionist.

De Dana Aramă,

Irina, partenera de viață a lui Răzvan Fodor, și-a luat inima în dinți și a decis că e momentul să devină șoferiță cu acte în regulă. Mândră tare de decizia luată, ea și-a anunțat și prietenii virtuali despre ce se întâmplă acum în viața ei.

Cu un zâmbet larg pe buze, Irina Fodor, în vârstă de 27 de ani, s-a fotografiat alături de instructorul care o inițiază într-ale șoferiei.

13001054_1698962473710473_6117502468377080861_n

„Acum, că tot am devenit majoră, (sanchi!:)))) – am decis că e momentul să fac școala de șoferi.
Iată-mă deci cu domnul instructor Andrei, care nu se supără niciodată pe mine, deși eu bag mâna în foc că, uneori, îi dau motive serioase să o facă…
Așadar, țineți-mi pumnii și păzea, că mă fac șoferiță!”, a scris Irina Fodor pe pagina sa de Facebook.

Irina și Răzvan Fodor sunt unul dintre cele mai frumoase și mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în  iulie 2010 și au devenit părinții unei fetițe în martie 2011.

Close
Închide
  Close