Mergi direct la conținut »
Nicole Cherry explică secretul relației cu iubitul matur:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicole Cherry explică secretul relației cu iubitul matur: "Mă calmează de fiecare dată și găsește soluții la orice"

Nicole Cherry explică secretul relației cu iubitul matur: „Mă calmează de fiecare dată și găsește soluții la orice”

De un an și jumătate, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Florin, un bărbat mai în vârstă ca ea cu 8 ani și pe care i l-a prezentat chiar tatăl ei. Între cei doi îndrăgostiți lucrurile merg strună, întrucât diferența de vârstă dintre ei își spune cuvântul, iar artista recunoaște deschis că este un avantaj în relație.

De Andreea Romaniuc Archip,

Nicole Cherry locuiește cu iubitul, iar conviețuirea nu s-a soldat până acum cu nici o ruptură temporară, nici măcar cu vreo ceartă serioasă, cel puțin asta susține solista. „Noi nu ne certăm, noi avem așa mici discuții mai aprinse, dar să ne certăm în sensul bun al cuvântului, nu. Nu ni s-a întâmplat asta. Cumva pentru că el e foarte calm, eu sunt mai impulsivă, trebuie să recunosc, dar mă calmează de fiecare dată și găsește soluții la orice. Cumva asta pe mine mă ajută să trec peste orice și să fim bine și chiar așa este, adică totul are rezolvare pe această lume. Atât timp cât suntem sănătoși, putem să le facem pe toate”, a declarat, pentru Libertatea, Nicole Cherry.

Diferența de vârstă, atu-ul relației

Cântăreața este convinsă că diferența de vârstă dintre ei, respectiv cei 8 ani, este esențială și face comparație cu relația anterioară, când era de aceeași vârstă cu prietenul ei. Mai mult, conștientă fiind că bărbații se maturizează mai greu, Nicole Cherry se bucură de faptul că iubitul ei dă dovadă de înțelepciune și când vine vorba de lucruri serioase, dar și de nimicuri. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și sincer îți spun că nu mă regăseam, cel puțin când eram de aceeași vârstă mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit, adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile mele, adică e frumos”, ne-a spus ea. Artista și partenerul ei de viață sunt împreună de un an și jumătate, dar nu au discutat încă lucruri legate de viitorul lor ca familie. Întrebată dacă au în plan vreo logodnă, Nicole Cherry nu a putut oferi un răspuns clar. „Nu știu, asta trebuie să îl întrebi pe el, pentru că nu mă cer singură”, ne-a spus ea, amuzată.

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”
Recomandări

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

 

Deși ea este în centrul atenției prin prisma meseriei, iubitul nu tânjește după celebritate. Nicole ne-a asigurat să nu îl vom vedea în nici un videoclip de-al ei, iar motivul este întemeiat. „Nu e el genul să joace într-un videoclip, nu îi place să fie neapărat în centrul atenției foarte tare, cumva îi place să se țină mai departe de lumina reflectoarelor, eu îi accept părerea și decizia”, a precizat ea.

Video: Cosmin Nistor/ Foto: Eli Driu, Facebook

Close
Închide
  Close