Mergi direct la conținut »
Nicole Cherry vorbește despre operațiile estetice. "Am avut o intervenție în zona..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicole Cherry vorbește despre operațiile estetice. "Am avut o intervenție în zona..."

Nicole Cherry vorbește despre operațiile estetice. „Am avut o intervenție în zona…”

Nicole Cherry a fost prezentă la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre intervențiile estetice pe care și le-ar fi făcut. Acesta a explicat ce anume și-a făcut.

De Dana Aramă,

La emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, cântăreața Nicole Cherry a explicat că a recurs la o intervenție pentru a scăpa de gușă.

„Nu mi-am făcut nimic… De fapt, am avut o intervenţie în zona guşei…

Nu era vizibilă, doar că… atunci când suntem pe scenă, fotografii ne fac poze de jos şi apăream în toate pozele aşa. Nu-mi plăcea mie. Dacă există ceva, am zis să încerc. Am auzit că nu este dureros, mai ales că l-am cunoscut şi pe domnul doctor care mi-a explicat tot…

Mie mi-e frică de tot ce înseamnă operaţii. Îmi e teamă. Mai ales vorbind de o operaţie atât de mare la faţă, cum ar fi la nas… Momentan nu”, a declarat artista.

„Sunt injecţii locale care timp de două săptămâni topesc grăsimea din această zonă”, a mai spus Nicole Cherry.

Citește și: Ziua Păcălelilor în showbiz! Vedete care „și-a furat-o” de 1 aprilie: Florin Chilian – anunțat că va fi tată, Victor Slav – concediat!

 

Close
Închide
  Close