MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 21:48

Nicole Cherry a vrut să fie sexy, dar a fost dur criticată. “Fițele tale strică tot“

Distribuie

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi. Vedeta își ține la curent fanii cu tot ceea ce face.  Interpreta  a postat pe Instagram o fotografie în care poartă o ținută foarte sexy și s-a machiat strident.

„Cireșica” s-a fotografiat într-o cămașă abă, la care a asortat o fustă mini și o pereche de cizme albe. Ținuta îi punea perfect în evidență bronzul, dar și formele apetisante.

Un internaut a cam criticat-o  pe vedetă. Alții însă, i-au apreciat alegerea vestimentară.  „Ai o voce frumoasă, dar fițele tale cam strică tot” i-a scris una dintre fane. Deși a câștigat primul premiu chiar în anul în care și-a făcut debutul, pe când avea doar 14 ani, „Best Breakthrough Artist’, Nicole speră la cel mai mare premiu pe care-l poate lua un artist internațional, premiul Grammy. Artista este extrem de optimistă, dar mai ales răbdătoare, susținând că, va reuși la un moment dat să atingă și acest nivel.

Citește și

Școlile moderne fără nici un elev. Condiții deplorabile și instituții ”la cheie”, închise cu lacătul. Paradoxul învățământului rural

Citește mai multe despre Nicole cherry pe Libertatea.

Comentarii