Mergi direct la conținut »
Nicoleta Luciu spune tot adevărul! Care este, în realitate, viața ei la Miercurea Ciuc
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicoleta Luciu spune tot adevărul! Care este, în realitate, viața ei la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu spune tot adevărul! Care este, în realitate, viața ei la Miercurea Ciuc

De Dana Aramă,

Nicoleta Luciu a acordat un interviu prin telefon pentru o emisiune de la Antena Stars. Bruneta, care cu ani în urmă a înnebunit bărbații cu pictorialele incendiare pe care le-a realizat, a spus care este adevărul despre traiul pe care îl are la Miercurea Ciuc, acolo unde s-a mutat împreună cu familia sa.
„Eu mă duc la joburi în țară când sunt chemată. Nu contează de unde plec, din București sau din Miercurea Ciuc. Cu joburi sunt așa: o dată pe săptămână sau o dată la două gen, sunt amfitrioană la evenimente. La nunți, la botezuri, la petreceri de firmă, lumea dă de mine pe acolo”, a declarat Nicoleta Luciu.

Bruneta a vorbit și despre copiii ei și despre preocupările acestora.
„Tripleții au grădiniță, au patru ani, și în timpul săptămânii fac înot, canto, patinaj și pian”, a explicat ea.
Vedeta a vorbit și despre planurile sale. Ea are de gând să-și facă un blog.

„Având în vedere că foarte multe îmi scriu și foarte multe fete pe care le cunosc îmi cer o grămadă de sfaturi m-am gândit că aș putea să fac chestia asta online, pentru că majoritatea vor să știe cât mai multe lucruri… și m-am gândit să fac un blog și cu video și cu scris”
, a încheiat Nicoleta Luciu.

Close
Închide
  Close