MENIU CAUTĂ
, de Andreea Romaniuc Archip

Noua „vecină” de la „Neatza” e luată la rost de prezentatorii emisiunii în fiecare dimineață: „Poartă-te ca o lady!”

Distribuie

Plecarea Flaviei Mihășan în concediu prenatal a produs, în urmă cu două luni, schimbări în schema matinalului de la Antena 1. Ramona Olaru, tânăra nou-venită, spune că s-a integrat rapid în noua echipă, dar mai are de lucrat la cerințele impuse de colegul Răzvan Simion.

Noua vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este o figură cunoscută publicului de la Antena 1. Tânăra și-a făcut debutul pe micul ecran la „Super Bingo Metropolis”, iar după o pauză de câțiva ani a revenit pe post în echipa emisiunii „Prietenii de la 11”. Cum formatul a ieșit între timp din grilă, Ramona a fost mutată la matinal, mai ales că Flavia Mihășan urma să părăsească emisiunea, întrucât va deveni mămica unui băiețel.

Flavia Mihășan va deveni, pentru prima dată, mamă

Ramona Olaru se declară entuziasmată de noul job: „Nu știu când au trecut două luni. Foarte rapid m-am adaptat, pentru că îmi place extrem de mult și, când îți place un lucru, nu te mai gândești: Aoleu, e 5 dimineața, nu vreau să mă trezesc. Nu, încă mă bucur de lucrul acesta și mă trezesc fericită tot timpul. La 6 dimineața, când intru pe ușa redacției cu: Hei, bună dimineața! Ce faceți?, colegii mă întreabă: „De unde ai energia asta?”. Încă o am, pentru că îmi place”.

Ca să fie fresh în fiecare dimineață, tânăra recunoaște că are grijă să-și facă somnul de frumusețe. „La 21.30 – 22.00 e deja ora la care nu mai pot să țin ochii deschiși. Dar mă bucur că am toată noaptea pentru odihnă”, a precizat ea.

Ramona Olaru a înlocuit-o pe Flavia Mihășan

Răzvan Simion e mai aspru

Ramona Olaru susține că se înțelege bine cu prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion, nu face diferențe între ei, în sensul că-l place mai mult pe unul sau pe celălalt, dar recunoaște că Răzvan e cel care o ceartă mai des, în vreme ce Dani e mai permisiv.

Răzvan și Dani îi dau sfaturi Ramonei Olaru

„Răzvan îmi zice tot timpul: „Poartă-te ca o lady! Fii și tu cuminte!”. Că eu sunt nebună, așa am fost și nu pot să mă stăpânesc, sunt: ha, ha, ha, hi, hi, hi. Dar se distrează cu ce fac eu! El e cel mai aspru, ca să zic așa , dar e foarte bine ce face. Am învățat multe lucruri alături de ei în doar două luni”, ne-a mărturisit tânăra.

Foto si video: Sorin Cioponea


Citește și:

În drum spre Cannes, regizorul Corneliu Porumboiu a sesizat schimbările din Libertatea. „M-a cutremurat povestea românului Gică, omorât în Suedia!”

Citește mai multe despre Ramona Olaru și emisiune pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii