Mergi direct la conținut »
Nuami Dinescu, atac la guvernanți: "Să nu vă iasă sufletul până nu o să vă cerți iertare de la cei cărora le-ați făcut viețile praf cu ambițiile și neputința voastră"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nuami Dinescu, atac la guvernanți: "Să nu vă iasă sufletul până nu o să vă cerți iertare de la cei cărora le-ați făcut viețile praf cu ambițiile și neputința voastră"

Nuami Dinescu, atac la guvernanți: „Să nu vă iasă sufletul până nu o să vă cerți iertare de la cei cărora le-ați făcut viețile praf cu ambițiile și neputința voastră”

Actrița Nuami Dinescu și-a vărsat of-ul în mediul online. Vedeta a lansat un atac dur la adresa guvernanților.

De Dana Aramă,

 

Dezamăgită de ce se întâmplă în plan social și poltic în România, actrița Nuami Dinescu a transmis un mesaj categoric pe contul său de socializare.

„Nu mă pricep eu la multe, dar ce face guvernul de acum, cu țara asta, și așa sarăcită de oameni și de puținul care mai funcționa, e de nedescris. Că să nu zic crimă.

Avem un guvern de creștini, că erau toți în păr, în primul rând, la tăiat de panglică la catedrala care așteaptă Crăciunul. Pentru noi, ăștia de rând, ăștia care am muncit cinstit toată viața, care nu am luat 1 leu, niciodată, din banii nimănui, o să fie ca în ’89 când ne-au murit prietenii și părinții, sperând într-o viață de oameni liberi, care nu vor mai trăi în frig și întuneric, nu vor mai sta la coadă la un sfert de pâine, 1 kg de zahăr și niște ulei negru, maxim 1/2 litru și chiar 3 ouă. Că vom trăi și vom fi liberi.

De Crăciun, vă doresc tuturor, celor care ați pus umărul la toată avalanșa de greu care va urma, celor care ați alungat și continuați să alungați oamenii din țara lor, un Crăciun pe măsură faptelor voastre.

Și, cu riscul de a se și râde de mine, zic și eu că babele de la țară: să nu vă iasă sufletul până nu o să vă cereți iertare de la cei cărora le-ați făcut viețile praf, cu ambițiile și neputința voastră de rămâne oameni”, a notat Nuami Dinescu.

Citește și: Sentință definitivă: Mega Image plătește 500.000 de lei angajatului călcat cu motostivuitorul!

 

 

Close
Închide
  Close