MENIU CAUTĂ
02 Oct. 2013 05:22 , de Madalina Ciodaru Burada

NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU | GEST FĂRĂ PRECEDENT. Uite ce vrea să facă Bianca Drăguşanu CU ROCHIA DE MIREASĂ! Ce părere ai? | FOTO

Distribuie

După ce duminică a s-a căsătorit religios cu Victor Slav și a avut o nuntă ca în povești, Bianca Drăgușanu îmbracă din nou rochia de mireasă, la VIP & Fashion Night, joi, 3 octombrie, după miezul nopții, în Princess Club din Bucureşti. Roşcata va urca pe podium împreună cu domnișoarele de onoare, într-o seară în care va recrea atmosfera de la nuntă. Mai mult, vedeta va fi invitată să spună din nou Da!, în glumă, desigur, și va avea de ales între invitații speciali Mihai Morar și Daniel Buzdugan.
Inedita prezentare de modă a cărei vedetă va fi Bianca face parte dintr-un adevărat maraton al distracţiei.v Princess Club, locația cu distracția din București, își redeschide porțile miercuri, 2 octombrie, când organizatorii dau startul unui nou sezon de distracție, cu un concert B.U.G. Mafia. Maratonul distracției continuă și în zilele următoare. Vineri, 4 octombrie, Ami vine să facă show cu un concert care va încinge atmosfera, în timp ce sâmbătă, 5 octombrie, clienții clubului vor avea parte de o reprezentaţie marca Lora.

Comentarii