MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU! PRIMA EXPERIENŢĂ cu o ROCHIE DE MIREASĂ A FOST UNA TRAUMATIZANTĂ: „Mi-a dat o mamă de bătaie…”

Distribuie

"Prima rochie de mireasă creată de mine a fost la vârsta de 10 ani. Am tăiat perdeaua din sufragerie şi mi-am făcut rochia de mireasă. Am decupat perdeaua în formă de cloş. Adică am decupat perdeaua în formă de cerc şi m-am băgat acolo. M-am dus în staţia de autobuz şi am aşteptat-o acolo pe mama să vină de la servici. Mi-am luat o mamă de bătaie pentru că lăsasem perdeaua. M-a pedepsit la modul că mă punea să stau în genunchi cu mîinile în sus şi cu faţa la perete", a mărturisit Bianca Drăguşanu pentru ziarulring.ro.

Noroc că a reuşit să treacă peste acest episod şi a putut, o dată ajunsă în lumina reflectoarelor să se dedice pasiunii ei pentru modă prin creaţii unor colecţii şi modele care îi poartă numele.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut la sfârşitul anului trecut în timpul emisiunii „Dansez pentru tine” şi au „fugit” de ochii tuturor la Roma, unde au început o frumoasă poveste de dragoste. În ciuda tuturor celor care nu dădeau nicio şansă relaţiei lor, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav par fericiţi împreună şi se vor căsători mâine.

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu pe Libertatea.

Comentarii