De Claudiu Petrisor,

Stilista Crisa Kyra, una din domnişoarele de onoare, i-a fost alături Deliei Matache atunci când vedeta şi-a ales rochia de mireasă, care poartă semnătura Vera Sposa, şi o va “apăra” pe cântăreaţă la nuntă, pentru că aceasta nu-şi doreşte să fie furată!
“Nu cred că o furăm, în cel mai rău caz o ascundem!”, spune stilista. “Nici Delia nu îşi doreşte să fie furată şi nici eu, ca domnişoară de onoare, nu sunt de acord cu acest lucru! Nunta este organizată foarte frumos cu multe surprize minunate şi ar fi păcat ca Delia să piardă o parte din aceste momente unice din viaţa ei!”, mai spune Crisa Kyra, care va fi însoţită la petrecere de iubitul său, Nicu Dobreanu, prietenul şi partenerul de afaceri al soţului Deliei Matache şi totodată unul dintre cavalerii de onoare.
Sora artistei, Oana Matache, din postura de domnişoară de onoare îl va avea partener pe Mihai Bendeac, cel de-al doilea cavaler de onoare al mirilor.
În ceea ce priveşte rochia de mireasă a cântăreţei, stilista Crisa Kyra oferă câteva detalii: “Ca prietenă, i-am fost alături Deliei când şi-a ales rochia de mireasă şi consider că modelul i se potriveşte de minune! Rochia e în stil victorian, cu trenă lungă şi voal cu dantelă – perfectă pentru Delia!”, a mai adăugat stilista care ne-a dezvăluit că Delia va accesoriza la rochia de mireasă un set de bijuterii cu diamante, format din brăţară şi cercei, care se vor potrivi numai bine cu inelul de logodnă al artistei, cu diamant galben preţios.
Nici domnişoarele de onoare, Oana şi Crisa, nu vor fi mai prejos. Ele vor purta la cununia religioasă rochii de la Norina Design, ambele de culoare lila. La petrecerea de la Buftea, stilista Crisa Kyra şi-a propus să facă senzaţie într-o rochie Roberto Cavalli, aleasă special din magazinul cu branduri de lux pe care îl deţine în Centrul Vechi din Bucureşti!
Citeşte şi: „Delia Matache face azi nuntă de peste 200.000 de euro”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase