MENIU CAUTĂ
01 Oct. 2013 10:15 , de Geo Berciu

NUNTA, UN COŞMAR PENTRU BIANCA DRĂGUŞANU. Vezi TOATE ASPECTELE CARE NU AU MERS BINE LA PETRECERE! FOTO

Distribuie

Totul a început cu vremea, evenimentul desfăşurându-se pe o ploaie infernală, o scăpare imensă, dacă luăm în calcul faptul că mirele, Victor Slav, este prezentator meteo şi ar fi putut citi o prognoză a vremii pe un timp mai îndelungat pentru a programa altfel nunta.

Apoi a urmat momentul bisericii, când cei doi miri nu s-au prea putut bucura de zborul porumbeilor, ca un semn al fericirii lor viitoare, pentru că păsările, ude şi zgribulite, au refuzat să zboare în stol. Două-trei înaripate le-au făcut totuşi hatârul mirilor….

Şi a urmat petrecerea la restaurant, unde problemele s-au ţinut lanţ. De la aranjarea invitaţilor, care ar fi trebui să aibă numele trecute pe Place Card-urile folosite şi ca plicuri pentru dar şi culminând cu nervii Biancăi, care a dispărut în numeroase rânduri, totul a scos la iveală slaba organizare a evenimentului.

Dar să o luăm în ordine. Primul moment important al serii, spre surprinderea tuturor, a fost tăierea tortului şi focul de artificii. Numai că acestea au avut loc afară, lângă piscină, iar cele 15 minute de stat în ploaie, a compromis tortul. Urmarea? Invitaţii au fost serviţi, atunci când a venit rândul desertului, cu prăjiturele.

Dansul mirilor care trebuia să deschidă nunta a făcut-o pe Bianca Drăguşanu să reacţioneze pentru că fumul, care trebuia să completeze unduielile lor, a lipsit cu desăvârşire: „Am tendinţa să dau vina pe cineva. Unde e fumul ca să mă scot şi eu cumva! Daţi drumul la fum! Despre ce vorbim?” Şi fumul a pornit, dar după ce terminaseră…

Şi meniul a fost unul cu probleme. Berbecuţul, pe care toată lumea îl văzuse rumenindu-se la proţap, nu a mai ajuns pe farfuriile mesenilor.

Deşi a anunţat în repetate rânduri că va avea nu una, ci două sau chiar trei rochii de mireasă, Bianca Drăguşanu a renunţat la celelalte creaţii ale ei şi a rămas în ţinuta creată de Ersa Atelier.  Nehotărârea ei în ceea ce priveşte ţinutele să fie cauza absenţei ei vizibile, în repetate rânduri, de la petrecerea celui mai important eveniment din viaţa ei?

Citeşte şi: NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU. Nimeni nu-şi poate explica de ce MIREASA A LIPSIT TREI ORE de la propria nuntă!

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu pe Libertatea.

Comentarii